Vertaalde haakpatronen

Geregeld maak ik een vertaling van een anderstalig, gratis patroon, beschikbaar op het wereldwijde web. Die vertalingen deel ik dan in een nieuw bericht op de blog, maar om gemakkelijk een vertaling terug te vinden maakte ik een mooi overzicht hier onder. Klik gewoon op de foto van de vertaling die je wenst en je wordt naar de juiste pagina gebracht.

Gelieve deze vertalingen nergens elders te delen. En vergeet zeker ook niet om de ontwerper van het patroon te bezoeken!

Wegens tijdsgebrek maak ik momenteel geen vertalingen meer op verzoek. Je mag me wel altijd suggesties sturen voor vertalingen.


Haakwerk

29 Comments

 • Gerda

  kleine hellol kitty, padma en manuel gemaakt. Ik heb al eens eerder gezocht naar het patroon van hello kity dus heel erg bedankt voor de vertaling. Padma en Manuel zijn zo leuk “anders dan anders” opgebouwd. Het was een plezier om ze te maken. Nogmaals bedankt voor de vertalingen!
  Gerda

 • joyce vd linden

  Hallo,

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een haakpatroon vanm een smurf.
  Nu zag ik op uw site een smurf staan, is het mogelijk dat ik dit patroon van u kan kopen?

  vriendelijke groet,
  joyce

 • Erna

  Hallo

  Erg leuk patroontje van hello kitty.
  misschien kun jij mij helpen ..ben al een poosje op zoek naar een patroontje voor een klein uiltje bv voor een sleutelhanger.
  ze staan wel op internet maar niet met een duidelijke nederlandse beschrijving.
  dus ik hoop dat jij mij hierbij kunt helpen.
  bvd groetjes Erna

 • Pien

  Hoi!

  Ik heb sinds kort leren breien en wil heel graag leren haken! Nou ga ik t zeker proberen te leren via deze website, super! Nou vroeg ik mij ’t volgende af. Hoe maak je een sjaal, welke steken moet ik daarvoor leren, en welke haaknaalden heb ik hier voor nodig. Ik wil namelijk een wat grove sjaal haken..

  Alvast bedankt!

  • Charlotte

   Hallo! Sorry dat mijn antwoord eventjes uitbleef…

   Tgoh, ik heb niet meteen een eenduidig antwoord op je vraag hoor. DE steek om een sjaal te maken bestaat niet. Het hangt allemaal een beetje af van welk look je wilt. Ik werk momenteel aan een patronencollectie met sjaals, dus misschien kun je daar een ideetje op doen?

   Sorry voor dit nogal nutteloos antwoord 🙁

 • Ingrid

  hallo Charlotte,
  wat heb je een leuke site met toffe patroontjes!
  Nu heb ik een vraagje:
  ik zag ergens een patroontje van een wit konijntje van de ontwerper Toussaint voorbij komen. Het was een engelstalig patroon. Is er ergens een vertaling van dit patroon te vinden?
  bedankt,
  Ingrid

  • Charlotte

   Dag Ingrid!
   Het Dawn Toussaint patroontje waar jij naar vraagt is een kooppatroon. Daarvan kan ik dus niet zomaar een vertaling van plaatsen. Ik zal je een mailtje sturen!

   Groetjes,
   Charlotte

 • Tes

  Hallo Charlotte,

  Ben sinds een paar maand aan het haken! En had het nooit gedacht maar de microbe heeft me zwaar te pakken. Het blijft wel moeilijk om soms patronen/uitleg te begrijpen, maar sites zoals de jouwe zijn super! Wil je gewoon bedanken voor alle duidelijke uitleg! Ik ga dadelijk aan de slag en probeer een Granny Stripe deken te maken voor mijn dochtertjes!

  Bedankt!
  Tes

 • sofie

  Hallo iedereen,
  Ik ben nieuw hier dus daarom even korte info over mezelf 🙂
  26jaar en wil nu ook echt de stap zetten om te beginnen haken en misschien ook te breien want ik vind dit heel leuk.

  Charlotte het is echt een hele mooie site en ook heel veel praktische en goed uitgelegde informatie, goed dat er zo van die sites zijn zoals die van u!

  Ik hoop dat er nog vele blogs mogen volgen

  Groetjes
  Sofie

 • Liesbeth

  Hoi Charlotte,

  Helemaal tof die hartjesdeken, heb het gisteren net op mijn haaknaald gezet en nu dus druk bezig, vanmiddag nog even wat andere kleurtjes halen. Je site staat bij mijn favorieten! 🙂 Ben niet zo van de knuffeltjes maar meer van de kussens/dekens etc. Maar je hebt duidelijk patronen en uitleg overal bij echt fijn!

  Groetjes Liesbeth

 • Anna

  Helemaal geweldig die Kitty.
  Kleindochter zal er blij mee zijn!

  Zijn er ook haak en/of brei patronen van Nijntje?
  En van haar ‘vriendjes’?

  Fijn weekend,
  Anna

 • Jolanda methorst

  Ben op zoek naar een Nederlands haakpatroon van bruidspaartje. Kan iemand mij daar aan helpen? Ik kan wel Engelse vinden. Dank!

 • Jolanda methorst

  Ben op zoek naar een Nederlands haakpatroon van bruidspaartje. Kan iemand mij daar aan helpen? Ik kan wel Engelse vinden. Dank!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.