Vertaald

Vertaling haakpatroon

Zomerbries door Shannon Mullett-Bowlsby

summerBreeze_300_medium Nog een vertaling van een mooie gehaakte, zomerse tuniek.

Dit is het tweede patroon van Shannon Mullett-Bowlsby dat ik hier vertaal.
Het eerste was een jasje om over een zwempak of bikini te dragen op het strand of bij het zwembad: de Party by the Pool Coverup.
Ik vind de stijl van deze ontwerper echt mooi. Hij heeft toch enkele van de mooiste gehaakte kledingstukken ontworpen die ik al heb gezien. Alleen jammer dat de meeste enkel beschikbaar zijn in Amerikaanse tijdschriften en niet apart kunnen worden gekocht. Gelukkig heeft hij ook een paar gratis patronen voor ons!

De vertaling van vandaag zou ook gebruikt kunnen worden om over een zwempak of bikini te dragen, maar volgens mij staat deze luchtige sweater/tuniek ook mooi voor een zomers avondje uit.
Summer Breeze of zomerbries combineert een brede, licht geribbelde boord met een prachtig, luchtig kabelpatroon voor een comfortabele toch stijlvolle look. De kimonomouwen zorgen voor nog een extra toets comfort en stijl.

Veel haakplezier!

vertaling van Summer Breeze © Shannon Mullett-Bowlsby

4 Comments

 • Lieve

  Super! Was al lang op zoek naar zo een patroon. Geweldig dat je het vertaald hebt! Ik weet zelfs al met welk garen ik dit ga maken. Ik zet het op mijn to do lijstje.

 • Tineke kamp

  Hallo ik kan de tuniek van summer neer ze niet downloaden kunnen jullie mij daar bij helpen

  • Charlotte

   Hallo Tineke! Normaal moet het lukken als je op de link onderaan het bericht klikt (onder “Veel haakplezier!”), getiteld ” DOWNLOAD VERTALING VAN SUMMER BREEZE © SHANNON MULLETT-BOWLSBY ”
   Ik heb het getest en bij mij lukt het zowel op mijn computer als op mijn telefoon.