Vertaald

Vertaling haakpatroon

Witte Winterjas door Melissa Leapman

winter white car coat

De winter is nog niet helemaal in het land, maar als we de weermannen/-vrouwen mogen geloven dan zal het kwik tegen het eind van deze week een serieuze dip maken. De tijd voor de dikke jassen en wollen truien is dus bijna (ein.de.lijk!) aangebroken.

Als je nog een dikke trui of vest nodig hebt, dan heb ik hier nog een perfect patroontje voor de snelle haaksters onder ons.
Gehaakt met twee soorten wol en met haaknaalden 8mm en 5,5mm kan deze vest vrij snel van de naald rollen. Er worden slechts twee soorten steken gebruikt, wat het eindresultaat zowel een deftig als gezellig uiterlijk geven.

Het originele patroon was nogal zuinig met zijn uitleg, maar dit heb ik proberen verhelpen bij de vertaling met haakschema’s en een meer uitgebreidere schriftelijke beschrijving van de instructies. Hopelijk wordt alles zo duidelijk.

Veel haakplezier!

vertaling van Winter White Car Coat © Melissa Leapman

44 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: