Vertaald

Vertaling: Juliana Wrap © Rachel Lintern

Hier is ie dan, en met toestemming van de ontwerpster Rachel Lintern: De vertaling van de Juliana Wrap.

Juliana_006_medium2 Rachel Lintern maakte de oranje versie van de Juliana Wrap om te dragen op Konninginnendag eind april 2010 in Amsterdam. Ze doopte de sjaal “Juliana”, naar de vorige koningin van Nederland, op wiens verjaardag Koninginnendag viel.
Koninginnennacht wordt de avond daarvoor gevierd met openlucht concerten tot laat in de nacht. De Juliana Wrap is dan ook perfect om op deze gelegenheid te dragen, gezien het net genoeg gezelligheid geeft zonder te zwaar te worden. En de twee kwastjes zijn niet alleen super-schattig, maar ook functioneel. Dankzij de kwastjes krijgt je sjaal het gewicht die het nodig heeft om mooi over je schouders te blijven liggen.
Dit patroon is een echte aanrader!

Vertaling van Juliana Wrap © Rachel Lintern

6 Comments