Vertaald

Vertaling haakpatroon

A Little of This a Little of That Shawlette © Teri DiLibero

ALittleofthisalittleofthatshawlatte Het sjaal-weer is aangebroken! Naar mijn gevoel veel later dan andere jaren en nog vind ik het niet overdreven koud. Maar een sjaal of omslagdoek kan ik zeker al gebruiken.

Deze sjaal met de nogal plastische naam “een beetje van dit, een beetje van dat” is het eerste ontwerp van Teri DiLibero. Naar eigen zeggen was ze gewoon wat aan het spelen met verschillende steken en motieven, met deze sjaal als resultaat. Haar patroon publiceerde ze gratis op Ravelry en heb ik, na verzoek van Alyt, voor jullie vertaald.
Veel haakplezier!

vertaling van een beetje van dit een beetje van dat sjaal © Teri DiLibero

9 Comments

 • Jet

  Prachtig patroon, waar ik heel blij van werd, lukt mij alleen niet om het te downloaden, paar keer geprobeerd, maar krijg alleen rood balkje met “error 403”! Heb je enig idee of dat te verhelpen is?
  Vriendelijke groet, Jet

 • Anja

  Hoi, wat leuk dat je het vertaald hebt. Toch altijd makkelijker dan engels Ik kan alleen niet downloaden. Ik krijg dezelfde foutmelding als de vorige schrijfster.
  Groetjes
  Anja

 • Ellen

  Ook ik kan het niet downloaden op de iPad. Zal straks nog even op de PC proberen.
  Heb wel het patroon van Ravelry binnen gehaald. Maar zou heel blij zijn met de vertaling.

 • Arga

  Wat een mooi feestelijk patroon, wat goed van je dat je het hebt vertaald. Maar ook bij mij de foutmelding op de pc. ’t Zal wel weer goed komen, ik kom nog wel een keertje terug.
  Fijn weekend!

 • Ellen

  Leuk?mooi patroon en net als bij vorige schrijfsters dezelfde foutmelding jammer, hoop dat dit binnenkort verholpen wordt.
  Ik zie het vanzelf wel een keer verschijnen
  Ellen

 • Corry van Uijtregt

  Wat een prachtig patroon Charlotte en wat fijn dat je dit voor ons vertaald hebt. Ik ga me er eens even goed in verdiepen… Is de moeite waard… Dankjewel….

  • Anja

   Het werkt nu goed hoor Charlotte! Thx voor het vertalen en delen. Mooie omslagdoek om te maken.
   Het resultaat zal ik posten bij je.

 • Ellen

  Heel hartelijk dank. Het is nu gelukt.
  Ik heb hem opgeslagen.
  Eerst nog wat andere projecten en dan ga ik er mee aan de slag.

  groetjes…Ellen