Vertaald

Vertaling haakpatroon

Tiramisu Baby Deken © Alicia Paulson

Tiramisu Alicia PaulsonVoor de geboorte van mijn metekind, inmiddels al bijna 5 jaar geleden, wilde ik iets zelf maken. Iets speciaals en erfstuk-achtig.
Probleem was dat ik toen nog niet zo lang bezig was met haken en dat mijn ervaring, en vooral zelfvertrouwen, zich hoofdzakelijk beperkte tot amigurumi. Maar toen zag ik dit dekentje van Alicia Paulson passeren. Een elegant dekentje opgebouwd uit alleen maar vasten. Perfect voor iemand die enkel amigurumi kent! Bovendien wist ik niet of mijn metekind een jongen of een meisje ging zijn, dus zo’n neutraal, smaakvol dekentje leek mij dan ook perfect.
Uiteindelijk kon ik het voor mijn dekentje toch niet laten om een iets kleurrijker accent dan bruin te gebruiken, maar daarom vond ik het niet minder elegant. Trots dat ik was, mijn eerste echte haakwerk! En ik ben ook supertrots dat dit dekentje vandaag nog steeds wordt gebruikt! Ik ben dus wel geslaagd in mijn opzet om iets erfstuk-achtigs te maken, niet?

Gezien ik zo trots was en ben op dit deken, want ergens betekende het toch wel het begin van mijn haakcarrière, was ik dan ook verbaasd dat ik nog geen vertaling van dit patroontje had gemaakt. Deze nalatigheid moest dus snel van de baan!

vertaling van Tiramisu Baby Blanket © Alica Paulson

3 Comments

  • Geertje

    Hallo Charlotte

    Wat een prachtig dekentje ,en die mooie bruine rand doe het hem .
    Prachtig is de steek ,wil je hartelijk bedanken voor het patroon .
    Groetjes ,Geertje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: