Vertaald

Vertaling: Waikiki sjaal en gehaakte ananassjaal

Twee vertalingen in één klap :mrgreen: . Het gaat om patroontje 2 en 4 van mijn ananas-kant patronencollectie.

De eerste vertaling is de Waikiki sjaal. Deze sjaal lijkt het meest op mijn eigen ananassjaal qua opzet. Alleen is hier het ananas-patroon kleiner (minder hoog / kleinere basis), waardoor het eigenlijk meer op een aardbei lijkt 😛 .

Het patroon is enkel beschikbaar in zijn woordelijke beschrijving.
Ik heb geprobeerd om zelf een schematische voorstelling te tekenen, omdat ik dit persoonlijk veel duidelijker vind, maar zonder de juiste software is dit nogal frustrerend en moeilijk. Na een paar pogingen heb ik het gewoon opgegeven. Dus hopelijk is het gewone neergeschreven patroon duidelijk genoeg.

Vertaling van Waikiki sjaal © Marilyn Losee

De tweede vertaling is een echte, op-en-top ananas sjaal. De onderschrift bij het patroon gaat als volgt:

Wie houdt nu niet van ananas?! 😉
Snel en cool project, dat slechts enkele uren in beslag neemt en zo gemakkelijk te maken is, zelfs voor beginners. Kan gemaakt worden in gelijk welke effen of gestructureerde wol. Plezier verzekerd bij het maken van deze sjaal! Kan perfect cadeau worden gedaan!

Met dit patroon wordt de opbouw van de ananas helemaal duidelijk.
Bij dit patroon is naast de geschreven beschrijving ook een schematische voorstelling beschikbaar, waardoor de opbouw meteen duidelijk wordt.

Vertaling van gehaakte ananas-sjaal © My_Little_Citygirl

2 Comments