Vertaald

Vertaling haakpatroon

Tuniek met V-hals © Renee Barnes

V-Neck Topper Renee Barnes Deze tuniek lijkt mij wel een handig kledingstuk voor het tussenseizoen. Hij ziet er ook zo comfortabel en gezellig uit, vind je niet?

Nu, ik ben momenteel druk bezig met mijn gebreide trui, dus ik heb niet direct plannen deze te beginnen maken. Misschien heeft één van jullie er wel zin in, daarom dacht ik dat jullie een vertaling wel handig zouden vinden 🙂

Veel haakplezier!

Vertaling van Tuniek met V-hals © Renee Barnes

8 Comments

 • Hilda

  Bedankt Charlotte, ik heb hem opgeslagen en denk dat ik hem zeker ga haken. Vind hem voor de winter ook heel geschikt ! Grtjes Hilda

 • Nancy uit Rumbeke

  Ik vind hem ook héél geslaagd, de tuniek ….. de vertaling moet ik nog bekijken 🙂

  Prettig weekend

 • Arga

  Hij ziet er inderdaad comfortabel uit. De kleur vind ik ook mooi, maar als patroonfoto vind ik het altijd jammer als het donker materiaal is, je kunt dan minder goed de steek beoordelen. Eerst huidig project afmaken, ga dan je beschrijving eens bestuderen. Dank voor de moeite alvast!

 • Jannie

  Oh nee! Niet nog een leuk project voor op mijn todolist.
  Super dat je het patroon met ons wilt delen!!

  Succes met je trui.

 • corry van uijtregt

  Wat een mooi patroon (complimenten) Charlotte en wat fijn dat we het mogen gebruiken van jou. Ik ga het zometeen met verwijzing naar je Blog toe op mijn haaksite zetten…. Dus alleen de link….
  Ik kom handjes tekort momenteel, wat hebben we toch een heerlijke verslaving! Als ik ff tijd vind ga ik dit leuke breipatroon zeker maken… Fijne zondag nog!!!

 • Bernadette

  Inderdaad, lijkt me wel een leuke tuniek te zijn en moet het niet lukken dat ik toch nog enkele bolletjes liggen hebben, waar ik nog niet van weet wat er mee gemaakt? Dus, wie weet, misschien. Maar eerst wil ik mijn pannenlappen en kussen hoezen stikken. Met een verhuis in het voor uitzicht moet dat eerst. Alhoewel, haken kan ik ook in de auto of bij het tv kijken, stikken niet. DILLEMA. Wat moet ik doen??? Over stag gaan of, net als jij, eerst 1 project af werken alvorens met het volgende te beginnen?

  Maar de kerstperiode staat ook voor de deur, en ik wil nog zo veel cadeautjes maken. Pfff, Charlotte, waarom kom je nu toch aan met dit, toch wel heel leuk, patroontje?

 • nadine

  heel mooie tuniek ben al een tijdje op zoek naar zo een patroontje hartelijk dank dat je dit wil delen groetjes nadine