Gebeurd

Harry Potter

Vorige week was een beetje een Harry Potter-week voor mij. Heel toevallig eigenlijk. En dit door twee dingen.

Het eerste begon twee weken geleden, toen ik per ongeluk mijn gsm liet vallen. Het is nogal een duren (IPhone) dus ik slaakte een zucht van verlichting toen bleek dat er niks aan was. Het hoesje dat ik er rond had, had de grootste shock opgevangen. Oef. Maar hierdoor zaten nu wel barstjes in de plastic van de hoes, waardoor de telefoon niet meer zo stevig vast zat. En dat kon niet, vond ik. En vooral niet omdat ik eigenlijk al eventjes naar een excuus aan het zoeken was om de aankoop van een hoesje bij Chicklitdesigns te kunnen verantwoorden.
Chicklitdesigns maakt hoesjes voor telefoons, tablets en e-books met een boekenthema. De hoesjes zien er op de foto’s schitterend uit en ik was al eventjes helemaal verliefd op een hoesje met een Harry Potter-thema: The Marauders map.
En dus bestelde ik het hoesje en een week later, op donderdag, zat die al in de brievenbus.

Telefoonhoes

Zo schoon gemaakt. Mijn telefoon zit er veel steviger in beschermd dan in mijn vorige hoesje en hij ziet er veel, veel knapper uit. Blijblijblij 😀

En dan, die zelfde dag, kreeg ik een smsje van mijn nichtje. Of ik al gehoord had van die expo die deze zomer naar Brussel komt? Met filmdecors en zo. Dat de ticketverkoop de dag erop, vrijdag, van start zou gaan en zij gingen proberen aan kaarten te geraken. Of ik mee zou willen gaan?

Harry Potter Expo

Of? Amai nog niet! Dikke, dikke JAAAAAAAK
In de loop van vrijdag kreeg ik dan opnieuw een berichtje. Het was hen gelukt om aan tickets te komen. Joepieieieie!! Op 8 juli ga ik dus naar die Expo. Ik kan niet wachten!

Dus vorige week was voor mij een klein beetje een Harry Potter-week. Dat mag zo wel meer gebeuren, vind ik. Die uil met mijn brief blijft toch wel bijzonder lang weg 😉

Groetjes,
Charlotte

5 Comments