Gelezen

Owlcrate #5

Om mijn vijfde Owlcrate met jullie te delen wou ik eens iets anders proberen. In plaats van gewoon foto’s van de inhoud heb ik een heus filmpje gemaakt!
Nu, voor jullie een volledig verkeerde verwachting krijgen, neen, jullie gaan me niet zien. Voor mij was dit ganse project een serieuze stap buiten mijn comfortzone, dus het blijft voor nu enkel beperkt tot mijn stem. Baby-stapjes en al.

En je eigen stem horen, dat is toch altijd een beetje horror, ook voor mij.
Manman, ik klink raar. Ik doe ook serieus mijn best om mijn West-Vlaams te verbergen, maar daar heb ik op het werk al genoeg op moeten oefenen en ik vind persoonlijk dat ik nu niet zo’n zwaar accent heb 😉
Ik was wel keizenuwachtig en heb me dus verschillende malen versproken. De meeste versprekingen (lees: de genanste 😉 ) heb ik er uit proberen halen, vandaar dat je soms een klein sprongetje in het filmpje ziet.

Soit, genoeg ingeleid. Hier gaan we:

En voilà, dat was het.
Wat vonden jullie er van? Is dit iets wat ik meer moet doen? Of heb je je bijzonder aan mij zitten ergeren en het filmpje zelfs niet kunnen uit kijken?
Laat maar weten in een reactie!

Groetjes
Charlotte

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: