Gelezen

Leeslog januari 2023

Het thema van mijn leeslog van januari is natuurlijk geen toeval. Gezien ik achter liep met het opzetten van mijn maandelijkse pagina’s, kon ik er maar gebruik van maken om inspiratie te halen uit de boeken die ik die maand al had gelezen. Dit was natuurlijk Tress of the Emerald Sea. In plaats echter van voor een groen thema te gaan, liet ik me inspireren door een pinterest plaatje van een schip bij nacht.

Deze foto combineerde ik met zowel papiertjes als stickers uit de Action, voor een ouderwets aandoend nautisch thema. Voor de titels besloot ik ook mijn printer te gebruiken, om zo het lettertype Caribbean tool te kunnen gebruiken.

Een geslaagde combinatie, ook al zeg ik het zelf, dat ik doorzette in mijn volgende spread voor mijn lijst van gelezen boeken, statistieken en favoriet van de maand.

Voor de recensies per boek beperkte ik mij zoals steeds tot het werken met dezelfde kleurtjes. Voor de scheidingslijn liet ik me ook inspireren op de gebruikte stickers, zodat alles toch wel een coherent geheel vormt!

En voilà, zo is mijn leeslog voor 2023 ook goed ingezet! 🙂

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers vinden dit leuk: