Gemaakt

Zeemeermindeken 2 Tadaaa

Het is hier weer twee weekjes stilletjes geweest.
Zij die mij volgen op Instagram konden daar lezen dat ik vorige week een paar daagjes het Kanaal overtrok richting Londen. De eerste keer dat ik op reis ging alleen met de mama. Dat moeten we meer doen want het was keiplezant en gezellig!
De week daar voor was het herfstvakantie hier in België en had ik logeetjes op bezoek. De eerste keer dat niet 1, maar 2 nichtjes tegelijk bleven slapen. Ook dat was keiplezant en voor herhaling vatbaar, ook al heb ik niet te veel geslapen gezien de nichtjes er op stonden met mij in bed te slapen 😉

     

Net voor ik naar Londen vertrok slaagde ik er echter nog in om de zeemeerminstaart waar ik al een tijdje aan aan het haken was af te werken. En ook al zeg ik het zelf, het is weer een schoontje geworden!

De staart werd in opdracht gemaakt van een oud-klasgenootje.
Normaal maak ik eigenlijk niks in opdracht, tenzij voor familie of zo. Echter omdat ik ergens al met het idee speelde om nog een zeemeermindeken te haken, en dan vooral om mijn patroon op punt te stellen, en omdat ik volledig vrij spel kreeg, zegde ik toe.

     

De staart werd ondertussen al cadeau gedaan door Sint-Maarten aan het dochtertje van mijn oud-klasgenootje. Het was blijkbaar een instant succes, want het meisje wil hem niet meer uit doen en probeert er zelfs mee te stappen. Zalig toch! Maakt me instant-blij als ik zo’n reacties krijg op mijn handwerkjes.

En nu wordt het hoog tijd om mijn patroon hier met jullie te delen. Dat doe ik binnenkort. Beloofd!

Groetjes,
Charlotte

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: