Gemaakt

Een BIJ-ZZZZZonder cadeau

Een heel eind terug kreeg ik van YouTube de aanrader om naar het kanaal van Complicated Knots te kijken.
Zij is een Australische haakster vooral gespecialiseerd in amigurumi.
Ik volgde YouTube’s advies en bleek snel verslaafd aan haar leuk bedachte en uitgevoerde video’s. Ze maakt echt ongelofelijk leuke dingen op een heel intuïtieve manier. Ik werd ook snel jaloers op haar kunnen om een idee moeiteloos om te zetten in een haakpatroon. Echt een aanrader!

Eén van haar oudste video’s is eentje waar ze een experiment doet met één van haar eigen patronen: een hommel en van zodra ik die uitvoering zag, kriebelde het bij mij om ook zo een bijtje te maken. Ik vind dit echt één van de mooiste bijenpatronen dat ik al ben tegen gekomen, realistisch terwijl het ook koddig blijft.

Nu, ondertussen kennen jullie mij ook al. Als ik geen bepaalde reden heb om iets te maken, anders dan dat ik het graag zou hebben of maken, dan wordt het nogal snel op de lange baan geschoven. Dus hier was het ook weer van dat. Uiteindelijk bedacht ik de reden dat ik deze wilde maken voor de verjaardag van een collega, die helemaal into bijtjes is.
Helaas was ik het weekend voor haar verjaardag serieus ziek, waardoor ik alsnog te laat was, maar een weekje later kon ik haar dit BIJ-ZZZZonder cadeau toch bezorgen!

Dit was heel erg leuk om te maken en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk voor de semi-ervaren haker! Het moeilijkste vond ik de poten in de goede positie vast genaaid krijgen!
Een grote aanrader dus!

Groetjes,
Charlotte

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.