Gelezen

Leeslog augustus 2023

Augustus was de maand van de magical readathon en voor mijn leeslog liet ik me inspireren door de bladzijden die ik eerder maakte voor een spread die ik in april maakte voor de Alchemie queeste.

Nu, de inspiratie ging eigenlijk niet veel verder dan dat ik hetzelfde paarse papiertje wou gebruiken, gezien ik had besloten dat ik in augustus met paars wou werken.
Door het papiertje en de stickers die ik er bij koos, ging het kleurenpallet naar paars gecombineerd met roze. Ik heb anders altijd de neiging om paars eerder met geel of blauw te combineren, dus dit vond ik wel eens een leuke en voor mij atypische afwisseling!

Derest kwam dan ook automatisch tot stand eenmaal de eerste pagina was samengekomen.

Voor mijn favoriete boek van de maand heb ik toch even in dubio gestaan.
Zonder twijfel was Oathbringer mijn favoriete boek van de maand. Maar omdat ik al een Stormlight boek als een maandfavoriet had geselecteerd eerder dit jaar, wou ik niet opnieuw voor dezelfde serie gaan. Maar ik had in augustus ook enorm veel plezier gehad met Daisy Darker en ik gaf deze ook 5 sterren. Dus de keuze was uiteindelijk wel snel gemaakt.

Voor de rest van mijn spreads voor augustus ben ik toch wel wat creatief moeten wezen om wat plaats te besparen. Mijn boekje geraakt heel snel gevuld en ik wil geen nieuw boekje moeten starten voor het einde van het jaar. Dus ik heb heel veel gewerkt met uitvouwblaadjes en zelfs bladzijden die ik gewoon in kleefde.
Ik vrees er nog altijd voor dat ik voor de laatste 4 maanden van het jaar voldoende plaats zal hebben, zeker als ik in hetzelfde tempo blijf lezen. Maar ja, ik zal dit moeten afwachten natuurlijk.

Voor augustus ben ik alvast heel blij met het resultaat 🙂

Groetjes,
Charlotte

One Comment

  • zwartraafje

    Ik las daarnet dat Annemieke hetzelfde probleem heeft maar dan met haar bullet journal. Bij die laatste kan ik doorgaans wel ongeveer inschatten of ik alles in één notitieboek krijg (dat is tot nu toe altijd gelukt) maar bij een leeslog is het natuurlijk moeilijk te voorspellen hoeveel je wel/niet zal kunnen lezen.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.