Gelezen

Leeslog juli 2023

Een tijdje terug kocht ik bij de Action stickervellen in het thema van sterrenbeelden. Ik vond de kleuren erg leuk en de figuurtjes schattig en wou het graag eens in een leeslogthema gebruiken. En in juli deed ik net dat!

Het hemelse thema met de stickers kwam helemaal samen, toen ik dit prachtige plaatje op Pinterest vond. Helaas staat er nergens bij wie het maakte en er lijkt gesuggereerd te worden dat het door een AI werd gemaakt?
Hoe het ook zei, met dit plaatje en mijn stickers, wat bijpassende papiertjes en een lettertype met de zeer toepasselijke naam Celestial, kwam de titelpagina mooi samen.

Je kon eerder al lezen dat juli een beetje een kwakkelmaand was voor het lezen, waardoor ik ook minder snel mijn leeslog invulde en ik nog steeds een beetje met een achterstand kamp.

Het kiezen van een favoriet was dan weer minder moeilijk, gezien ik maar twee boeken die titel gunde. Uiteindelijk koos ik eens voor een andere auteur dan Brandon Sanderson, en ook wel het boek dat via de BALSPEL-score het hoogste scoorde: The Hunger of the Gods van John Gwynne. Deze serie is een aanrader voor wie van fantasy en Noorse mythologie houdt, en niet terugdeinst voor wat bloed en wreedaardigheden!

Voor mijn individuele recensies per gelezen boek ben ik deze maand wat creatiever moeten zijn.
Enerzijds had ik verschillende boeken waar ik niet te veel over had te zeggen en het daarom zonde vond om ze een volledige bladzijde in mijn leeslog te geven, vooral gezien mijn boekje alweer aardig vol raakt en ik niet zeker ben dat ik toe zal komen voor de rest van 2023. Ik groepeerde hierdoor de drie boeken van dezelfde auteur en reeks op één bladzijde, met wat flapjes om voldoende plek te hebben.
Anderzijds was er ook nog een Patreon gebeurtenis dat ik mee wou nemen in mijn leeslog, zonder ook weer twee pagina’s te verliezen. Daarom besloot ik het via een tip in te doen met extra gestipt papier in een heel witte kleur. Hierdoor maakte ik ook nog twee extra bladzijden voor de recensies.
Hierdoor slaagde ik erin om voor de 9 gelezen boeken 6 bladzijden in te nemen voor de recensies, plus twee extra bladzijden voor de herinnering aan de Patreon opdracht!

Groetjes,
Charlotte

One Comment

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.