Gemaakt

Genredeken 2022: December

Ja! Het is eindelijk zover! De laatste strepen van mijn genredeken zijn gehaakt!! Ik ben zo blij met het resultaat!

In december las ik nog 9 boeken verspreid over 5 verschillende genres. Ook deze keer las ik twee keer hetzelfde genre na elkaar, zodat het deken dus twee zelfde gekleurde strepen na elkaar erbij kreeg.

December genres
1. Mysterie
2. Romantiek
3. YA Fantasy
4. Adult Fantasy
5. YA Fantasy
6. YA Fantasy
7. Mysterie
8. Thriller
9. YA Fantasy

Dit brengt het totaal op 114 strepen, ééntje voor elk van de 114 boeken die ik in 2022 las!
De breedte van het deken is zoals gepland rond de 120 cm. De lengte komt nu op zo’n 188 cm!

Na de allerlaatste gekleurde streep, haakte ik nog een laatste grijze basisstreep, maar net als in het begin van het deken vulde ik de golfjes op, zodat ik een rechte rand verkreeg. Zo heeft is het deken alleen maar rechte zijden, ondanks zijn golfjespatroon!

En nu sta ik nog in dubio of ik nog een boord ga haken of niet.
Enerzijds vind ik het deken er wel leuk uit zien zo en hij is ook meer dan groot genoeg zonder boord.

Anderzijds zie je echt wel oneffenheden op de zijkanten, wat het een beetje een onafgewerkt karakter geeft. Ook trekt het deken enigszins scheef, dat misschien minder uitgesproken zal zijn met een boord. Dus ja, ik ga het nog even laten sudderen. Suggesties en ideeën zeker welkom! 😉

Groetjes,
Charlotte

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.