Gelezen

Leeslog mei 2023

Ja, als ik met één iets achter loop, dan loop ik meteen overal mee achter, ook mijn leeslog dus. Alhoewel ik voor mei wel nog op tijd mijn titelpagina af had, bleef het schrijven van de recensies wat langer aanslepen dan anders, vooral dan omdat ik niet echt super enthousiast was over een groot deel van de gelezen boeken.

Maar de titel pagina kwam dus wel vrij vlot tot stand.
Ik liet me leiden door weer een aantal uitgekozen prentjes van Pinterest, prentjes met vergeet-mij-nietjes, boeken en als het even kon de combinatie van de twee. Ook inspireerde Pinterest me voor het lettertype, wat ik erg leuk vond en bovenal niet al te moeilijk om te recreëren. Dit alles gecombineerd met wat papiertjes en passende stickers geven een resultaat dat toch wel één van mijn favoriete thema’s is tot nu toe!

De volgende spread is zoals steeds mijn lijst gelezen boeken, statistieken en gekozen favoriet. Die laatste was het boek dat ik effectief de hoogste BALSPEL score had gegeven van de maand.

Tot slot nog de individuele recensies.

Zoals gezegd is de maand mei in mijn leeslog toch wel één van mijn favorieten geworden, ook al waren de boeken niet zo om naar huis te schrijven. Ik hou echt wel van die combinatie van blauw en oranje en ik vind het ook wel goed bij mei passen!

Groetjes,
Charlotte

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.