Gemaakt

Genredeken 2022: November

Heeft mijn strenge gesprek met mezelf werkelijk effect gehad? Of is dit een toevalstreffer in mijn creatieve productiviteit? Hoe het ook zij, ik heb mijn strepen van november afgemaakt nog geen week nadat ik oktober afronde!
Ok ja, november 2022 was een iets gematigdere leesmaand, met slechts 7 boeken, maar toch! En ja, het duurde wel nog een weekje langer voor ik mijn blog erover geschreven kreeg, lol.

November genres
1. Sci-Fi
2. Horror
3. Horror
4. Strip
5. Mysterie
6. Adult Fantasy
7. YA Fantasy

In november 2022 las ik dus 7 boeken, gespreid over 6 genres! Een beetje jammer dat het genre waar ik twee boeken van las vlak na elkaar komt, vooral omdat het net één van de donkere kleuren is en dus wel hard je ogen aantrekt.

Maar als je dan het deken van ver bekijkt valt het uiteindelijk wel mee.
Ik blijf het tof vinden dat de donkere strepen doorheen gans het jaar (donker paars voor horror, donker blauw voor historische romantiek en donker groen voor historisch) op gepaste tijdstippen een extra schwung geven aan het geheel. Ik koos die kleuren vrij toevallig op basis van de hoeveelheid van wol die ik er van in voorraad had en wees die toe aan genres waar ik relatief weinig van lees. Uiteindelijk is dat effect echt wel leuk.

Het scheef trekken van het deken valt uiteindelijk ook wel mee. Ja, het blijft scheef trekken, maar ik begin te zien dat het bij het wassen misschien wel recht gaat kunnen worden getrokken!

En zo heb ik nog maar één maand meer te haken! Eindelijk! Nog 9 streepjes te gaan! En dan beslissen of ik al dan niet nog een boord ga haken ook 😛

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

  • Eswee @ Spiderwebz

    Wat enorm gaaf! Als ik dingen als dit zie, dan is het toch wel erg jammer dat ik niet kan haken of breien. De wat donkere lijnen af en toe maken het contrast erg mooi. Ik vind dat geen slechte keuze hoor! Nu nog even december toevoegen en je jaardeken is af. Super!!

  • trijnewijn

    Ik ging net een boord suggereren omdat die kan helpen om het deken er rechter uit te laten zien voor ik je laatste paragrafen las. Ik zie eigenlijk niet dat ie wat scheef trekt op je foto’s. Het is dus alleszins veel minder scheef dan mijn eigen dekentjes waren voor ze een boord kregen 😉

    Je genre deken ziet er heel goed uit, die afwisseling tussen lichtere en donkerdere kleuren komt mooi uit!

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.