Gemaakt

Genredeken 2022: September

Het genredeken dat ik in 2022 wou maken is nog steeds niet helemaal af. Het groeit traag, maar gestaag. Duidelijk is wel dat ik er ook nog eventjes in 2023 zoet mee zal zijn. Daarom heb ik me wel helemaal verzoend met mijn beslissing om in 2023 geen zo’n project op te starten. Anders zou ik mezelf echt volledig overstressen en dat is nu ook weer de bedoeling niet.
Maar goed, ik ben ondertussen wel al aan de boeken van september 2022 toegekomen in mijn deken, dat ondertussen ook al echt de omvang van een deken heeft!

September genres
1. Sci-Fi
2. Mysterie
3. Volwassen Fantasy
4. YA Fantasy
5. Romantiek
6. YA Fantasy
7. Mysterie
8. Volwassen Fantasy
9. Historische romantiek
10. YA Fantasy

In september 2022 las ik tien boeken, verspreid over 6 verschillende genres

Het deken blijft, zoals je kunt zien, wel wat scheef trekken. Vermoedelijk heeft dit te maken met het feit dat ik niet altijd even strak/los haak doorheen de maanden en de wol die ik gebruik niet altijd even dik is.

Het is niet extreem, dat scheef trekken, maar valt eigenlijk vooral op als ik probeer een mooie foto te nemen voor mijn gebruikelijke foto met de strepen per maand erop gezet. Dan valt me op hoe ik moet trekken om de kleurtjes goed te laten passen.

Al dat vervaagt in het niets als ik dan het geheel zo bekijk, want ik blijf dit echt een heel tof resultaat vinden. De kleurtjes passen goed bij mekaar en dat willekeurig afwisselen op basis van mijn gelezen genres geeft echt een uniek geheel!

Nu heb ik nog 3 maanden te gaan! IEP!

Groetjes,
Charlotte