Gelezen

Leeslog juli 2022

Voor mijn leeslog van juli wou ik wat foto’s van mijn reis naar Noorwegen gebruiken.
Gezien ik vorige maand een niet boek gerelateerd thema had gemaakt, liet ik me daar deze maand ook niet door tegen houden. Ik koos mijn foto’s, maar moest toen even pauzeren en nadenken over hoe ik ze in een thema kon verwerken.

Uiteindelijk viel alles, zoals steeds, op zijn plaats nadat ik door mijn voorraad spulletjes had gebladerd. Een knutselblok van de action met allemaal lichtgrijze en blauwachtig houtwerk brachten mij op het idee van een soort zee/strand/nautisch thema te gaan.

Het was een beetje zoeken en proberen om de juiste combinatie van kleuren, patronen en accenten te vinden, maar wat ik uiteindelijk bekwam bevalt me wel.
Het is altijd zo bevredigend om te zien hoe soms onwaarschijnlijke elementen allemaal heel mooi samenkomen.

De layout voor mijn lijst van gelezen boeken en maandstatistieken bleef ook deze maand onveranderd, op de kleurtjes na.
Mijn favoriete boek van de maand juli werd zonder twijfelen Children of Time door Adrian Tchaikovsky, waarvan ik ook een quote gebruikte om de lege ruimte links wat verder op te vullen. Meer over dit boek kan je hier lezen.

Of je kan ook inzoomen op mijn specifieke recensie hier in mijn leeslog.
De bladzijden voor de individuele recensies volgen natuurlijk hetzelfde kleurenpalet, maar de layout is dezelfde die ik sinds het begin van deze leeslog gebruik. Hier vind ik vooral de kleine, golvende scheidingslijn tussen de algemenen info en mijn gedachten een leuk accent, met het kleine getekende papieren bootje 😀
Wat vinden jullie?

Groetjes,
Charlotte