Gebeurd

Dezer dagen #18

Ah, wat vliegt de tijd toch weer!
Mijn laatste bericht hier dateert nog van april! Ik vond van mezelf dat ik toen heel goed bezig was om deze blog up-to-date te houden.
Maar toen kreeg het C-geval mij te pakken en zakte het ganse kaartenhuisje een beetje in elkaar.

Waar ik C precies heb opgelopen is onmogelijk te achterhalen. Misschien tijdens een voorstelling van Lieven Scheire? Of tijdens de premiere van The Secrets of Dumbledore? Of gewoon heel willekeurig op de trein of metro? In ieder geval heeft C me een paar dagen goed vast gehad, met hoge koorts en algemene malaise. Daarna had ik vooral moeite om de vermoeidheid van mij af te schudden, waardoor ik de blog ook maar liet voor wat ie was.

Nadien moest ik voor het werk een weekje naar Portugal voor een opleiding. Dat was wel plezant en vooral interessant, maar hielp niet meteen met de vermoeidheid die maar aan mijn botten bleef hangen.

En dan waren we plots juni en kon ik eindelijk de reis maken die normaal in 2020 had moeten doorgaan, namelijk een cruise naar de Noorse Fjorden!
We hebben er dus behoorlijk lang op mogen wachten, maar het was wel een super reis! Het cruise gedeelte was wel minder mijn ding, goed voor één keer, maar wat we gezien hebben was MACHTIG mooi.

Wij deden Stavanger, Eidfjord, Kristiansand, Oslo en Kopenhagen aan, elk op zijn eigen manier een aanrader. Ik ben nog een beetje in mijn foto’s aan het kuisen, want ik heb er weer veeeeeel te veel. Hier dus een ultra kleine selectie, foto’s die ik heel mooi vind, maar toch niet echt weergeven hoe het eruit ziet in het echt.

En nu is het al bijna juli en ga ik eens werk maken om de achterstanden op deze blog sinds april goed te maken. Een twintigtal berichtjes of zo. Jullie zien ze wel verschijnen 😉

En hoe ist met jullie?

Groetjes,
Charlotte