Gelezen

Leeslog november 2021

In september lanceerde G van BookRoast haar spiksplinternieuwe Magical Readathon en ik deed daar zeer vlijtig aan mee. Meer daarover kan je ook hier lezen.
Eén aspect liet ik echter voorlopig achterwege, namelijk het bedenken van mijn eigen personage. Ik besloot daar in november werk van te maken en wijde mijn leeslog aan dit thema.

Geïnspireerd door het personage dat ik uiteindelijk bekwam na het afwegen van de opdrachten en de boeken die ik daarbij kon lezen creëerde ik mijn titelpagina voor november.
Mijn personage werd een elf, die in deze readathon vooral een grote affiniteit hebben voor de sterren. Prentjes vond ik op pinterest en werden gecombineerd met gouden en zwarte elementen.

Uiteindelijk werd november wel een flop voor deze readathon opdrachten, gezien ik slechts 1 van de 3 te lezen boeken daadwerkelijk in november uitlas. Uiteindelijk maakt dit voor de readathon zelf niet uit, gezien ik arbitrair voor mezelf had beslist dit in november te lezen. Zolang ik de opdrachten tegen april 2022 heb volbracht, zit ik goed (spoiler: ondertussen zijn de opdrachten volbracht, maar niet meteen met de boeken hier gekozen).

Voor de volgende pagina’s in mijn leeslog gebruikte ik nog enkele printouts van de readathon, die belangrijk gaan worden wanneer de eigenlijke readathon in 2022 van start gaat.
Dit is namelijk een soort “kies je pad” avontuur, dat uiteindelijk bepaalt tot welke gilde je personage in de aanstaande readathon zal horen. Zo wordt mijn gilde die van de Mind Walkers, waar ik in eerste instantie enorm verbaasd over was, maar achteraf gezien wel passend vind.

Vervolgens mijn gebruikelijke pagina’s met gelezen boeken, favoriet van de maand en statistieken, allemaal in gelijkaardig thema.
November was dus geen zo’n uitgebreide leesmaand, wat het dan ook wel gemakkelijker maakt een favoriet te kiezen.

De recensies van de boeken zelf zijn behoorlijk simpel. Op dat moment werd het al lastig energie te vinden om dit deftig aan te vullen, maar mijn perfectionist laat dan niet toe dat ik het eens een maandje oversla. Gelukkig las ik dan ook slechts 3 boeken. Het wordt lastiger als ik er een pak meer lees, wat (spoiler!) zal blijken voor mijn leeslog van december.

Al bij al vind ik de november layout wel mooi, ook al heb ik die vrij simpel gehouden. Goud maakt alles natuurlijk sprankelender 😉

Groetjes,
Charlotte

2 Comments