Gemaakt

Golvend geboortedeken

Onze familie werd vorig jaar in de zomer ook al eens groter, toen één van mijn nichtjes beviel van een gezond jongetje. En ook al ben ik strikt genomen geen tante van dat kereltje, ik maakte toch een geboortedekentje voor hem.

Een golfjesdeken in zachte tinten van groen en zand.


De details
Patroon: Ocean Waves van Marianne Forrestal
Wol: Zeeman Super soft baby in wit (58g), zand (55g), donker groen (58g) en salie (54g)
Haaknaald 3,5mm

4 Comments

  • zwartraafje

    Wauw, nog een prachtexemplaar. Ik blijf het super vinden om hier jouw creaties te kunnen bewonderen. Zo’n golf-patroon vind ik meteen zachter overkomen dan een granny square deken maar het leuke van zo’n patronen is dat ze elk hun eigen charme hebben hé.

    • Charlotte

      Ja, eigenlijk kan je oneindig blijven variëren hé. Ik vind het altijd heel fijn om zo’n projecten uit te dokteren en vooral om daarna te zien dat ze ook gebruikt worden 🙂