Gemaakt

Hartig geboortedeken

Afgelopen dinsdag werd ik opnieuw tante en meter! Deze keer van een prachtig, gezond jongetje.

Uiteraard maakte ik ook een geboortedekentje.
Ik ging voor een traditioneel granny square deken, met een extra twist, namelijk een groot hart in het centrum. De wolletjes kwamen uit mijn giga-voorraad en ik koos voor een warm kleurenpalet van rood- en groentinten.

De foto’s tonen de kleurtjes niet zo mooi, ook al heb ik wat met de kleurbalansen gespeeld. Ik moest de foto’s bij kunstlicht nemen.

Vele groetjes van een trotse tante & meter,
Charlotte


De Details
Patroon: Traditionele granny square met een hartig begin.
Wol: Stylecraft Special DK in Tomato (76g), Spice (55g), Gold (45g), Cypress (49g), Sage (42g) en Lincoln (58g)
Haaknaald: 4,5mm

6 Comments

 • Verheyen José

  Dikke proficiat en hij zal genieten van zijn dekentje
  zal wel wat blij zijn met zo n lieve tante.
  groetjes van José

  • Charlotte

   Dankjewel!
   En ja, ik hoop het 😉 Ik krijg toch voldoende foto’s waarbij hij gelukzalig onder het dekentje slaapt, dus missie geslaagd 🙂

 • zwartraafje

  Proficiat aan de fiere tante. Zo’n dekentjes heb ik zelf ook gehaakt voor mijn nichtje en neefje. Ik heb ook een foto van één van hen onder het dekentje en die vind ik echt super leuk. Net als jij koos ik voor vrolijke kleurtjes. De ene was een combinatie van licht en donker blauw met zacht groen en het andere dekentje bevatte opnieuw dat zachte groen maar ook licht grijs en fel oranje.