Vertaald

Patroon voor Simba

Hij is er, de vertaling voor Simba! Het heeft me toch wat meer tijd gekost om al mijn notities om te zetten in een leesbaar en begrijpbaar patroon. Ik hoop dat jullie er aan uit kunnen.

Originele Simba   Charami's Simba
Figuur links: Originele Simba
Figuur rechts: Charami’s Simba

Wie Simba nu eigenlijk ontwierp is voor mij nog steeds een mysterie.
Het originele patroon is duidelijk een Chinees patroon (en niet Russisch), maar de oorsprong heb ik niet kunnen achterhalen. Daarom geef ik ook aan dat de copyright onbekend is. Indien jij wel te weten bent gekomen wie dit patroon ontwierp, laat mij dit dan aub weten via mijn contactadres of in een reactie.

Het document dat je hier kunt downloaden bevat mijn vertaling van en persoonlijke interpretatie en notities bij het originele Chinese patroon. Het is dus geen 100 % accurate vertaling, gezien ik niet alles uit het patroon kon vertalen. Met behulp van de originele foto’s gaf ik er mijn eigen draai aan om zo tot een zo goed mogelijke benadering van Simba te komen.
In deze vertaling voeg ik naast de originele foto’s ook foto’s van mijn Simba toe als een visuele leidraad voor het maken van je eigen Simba.

Veel haakplezier!

vertaling van Simba © onbekend (?)

17 Comments

  • Annet Roos

   Hoe kan ik aan het patroon van Simba komen
   Mijn kleindochter van 4 is er helemaal weg van Maar ik weet niet waar ik het kan downloaden Ze vindt je foto er van prachtig en vroeg meteen of ik hem kan maken

   • Charlotte

    Dag Annet Roos,
    De link naar het patroon staat gewoon in het bericht hoor. Gewoon op de gele link klikken (>>> DOWNLOAD VERTALING VAN SIMBA © ONBEKEND (?) <<<) en dan word je naar het pdf patroon gebracht 🙂 Veel succes bij het haken!

 • rakkie

  wat een werk heb jij gehad om dit te vertalen, hartelijk dank.

  die simba is echt “tooooo cute”

 • Jenny

  Dank je wel. Wat is ie gaaf en wat knap dat je het zo kunt vertalen uit het Chinees of Russisch of wat dan ook. petje af.

  Creatieve groetjes
  Jenny

 • corry van uijtregt

  Petje af Charlotte, wat is het een mooie Simba geworden, hoe krijg je het voor elkaar… en dat je dan ook nog zo lief bent om het met ons te delen, dankjewel… mijn leden (en ik) zullen er blij mee zijn …

 • Gezina

  Wat een werk weer! Dank je wel! Het resultaat (van Simba, maar ook van het patroon) is geweldig!

 • Verheyen José

  Keilief en keiveel werk ,hij is echt schattig hé,bedankt voor het delen ,je moet het maar doen.
  groetekes van josé

 • Nathalie

  Super! Heel erg bedankt! Wil ik zeker en vast eens maken voor m’n metekindje

 • Elly Geenjaar

  Charlotte je bent je gewicht in goud waard, wat een werk.Petje af hoor en wat is hij leuk!!

 • Maria

  Heel leuk om te doen,ik heb hem gemaakt,maar wil toch even doorgeven dat er 2 ronde’s zijn die niet helemaal kloppen.
  In het patroon staat bij
  Ronde 29: (12X, A) * x 6 (84)
  Ronde 31: (11X, A) * x 6 (78)

  Maar dit moet zijn:
  Ronde 29: (13V, MIN) x 6 (84)
  Ronde 31: (12 V, MIN) x 6 (78)

 • barbafra

  zou je mij een emailtje kunnen doen?
  die van jou ligt er uit en had een vraag
  groet Barbara