Uitgelegd

Haaksymbolen update

Nogmaals hallo!

Even een snel berichtje om jullie te laten weten dat ik het omzetschema voor de haaksymbolen heb geüpdatet met meer informatie en extra symbolen.

Vaak krijg ik vragen over bobbles, puff stitches en popcorn steken. Het is inderdaad wat verwarrend gezien deze drie types steken nauw aan mekaar verwant zijn. Ik heb telkens bij elke groep symbolen proberen uitleggen hoe je een dergelijke steek vormt. Moesten de bobbles, de puffs en de popcorns nog niet duidelijk zijn, ik vond deze fantastische video op YouTube die mooi het verschil uitlegt en ook toont hoe de steken eruit zien:

Slaapwel!

Charlotte

5 Comments

 • Sjo de Vries

  Hoi ik geniet altijd van jou berichtjes en leer er veel van, ik ben een verslaafds haakster maar breien doe ik ook wel,ik wou graag een kap voor een vloerlamp haken of breien, op het internet kan ik nix vinden, zou jij me kunnen helpen???????????
  B.v.d. gr. Sjo

 • Sab

  Hey Charlotte !!

  Wat een handig filmpje!
  Ik gebruikte de puff reeds voor dochterlief haar muts, en de popcorn voor kerststerren te haken. Wel handig om de verschillen zo duidelijk uitgelegd te zien!
  Zelfs dochterlief snapt het nu 😉 (12j)
  Toffe blog trouwens!

  Grtjs

  Sab