Gemaakt

Lentekonijntje

De lente hangt zeer zeker in de lucht en Pasen staat al een tijdje om de hoek te wachten. En als het lente wordt heb ik altijd zin in het haken van konijntjes 😉

Laat ik me jullie voorstellen aan mijn (vierkantig) lentekonijntje 😀

Het konijntje is eigenlijk redelijk per ongeluk gecreëerd, want ik wou eigenlijk een heuse paashaas maken. Maar die wilde maar niet uit mijn hoofd komen en dan heb ik wat gefoefeld en geprutst met de delen die ik al had gemaakt en zo ontstond dit konijntje.

Ik vind hem er wel snoezig uit zien. Een tweede konijntje is al in de maak, waar ik nog iets nieuws mee wil proberen, maar ik wou deze toch al tonen. Vooral gezien ik zo traag ben tegenwoordig met haken en de kans er dik in zit dat het tweede konijn pas na Pasen wordt geboren 😉

Wat vinden jullie er van?

Groetjes,
Charlotte

6 Comments