Gemaakt

De doos

Zie hem daar eens staan blinken, de doos. Wat zou die toch verbergen? Kunnen jullie het raden? Nieuwsgierig?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Oooooh! Aaaaaaah! Vierkantjes! Dat verbergt de doos. Hopen vierkantjes in vele verschillende kleurtjes.

Ondertussen heb ik al 99 vierkantjes! Niet slecht hé, na iets meer dan 2 weken.
Dus al voorbij halverwege voor de geplande 160 vierkantjes, voor een deken van 10×16 vierkantjes.

Vierkantjes haken is gemakkelijk, rustgevend en plezant! Doet er al iemand mee? 😉

9 Comments

 • Wilma

  Nog niet maar begint wel te kriebelen….
  Ben benieuwd naar het eindresultaat!!
  Fijn weekend x x

  • Ellen

   Ohhh wat ziet dat er leuk uit,ik ben er nog niet mee begonnen.
   Komt er wel, bv als zomer deken.
   elke keer iets
   Groetjes Ellen

 • Angelique

  Ik ben voorzichtig aan begonnen..met de kleine restjes wol die ik van mijn andere projecten overhoud.
  Heb er nu pas 10 hoor..

 • bettyNeijts

  Ja ik ben ze ook aan het make maar dan voor een pttpost tas maar ik hoef er maar 56 en dan ben ik nog met kerstmuizen bezig nr 4 en dan nog met kralen rijgen voor een gebreid beursje dus heb nog genoeg te doen maar wel leuk.Groet Betty

 • Wilma

  Ben al begonnen, maar het gaat niet zo snel als bij jou.
  Gezellig weekend,
  groetjes Wilma

 • Geesje

  DUS NOG HEEL WAT TE GAAN……..ZE ZIJN ECHT MOOI…………….EN DE DOOS OOK……
  GROETJES GEESJE

 • Nanita

  Wow, 99 al! Ziet er fantastisch goed uit! Jaaa, ik was vol overgave met de mijne begonnen, allemaal verschillende kleurtjes voor een babydekentje voor m’n nichtje, en nu blijkt dat ze een meer, eh, eentonige smaak heeft en zou het vooral lichtbeige, “koffie-met-melk” en turquoise moeten worden *zucht* Ik ben dan maar weer aan het breien geslaan, een sjaal voor mezelf (http://www.ravelry.com/patterns/library/saroyan), mijn achterneefje/nichtje wordt pas in oktober geboren, dus tijd genoeg nog! 😉 x

 • Gezina

  Ik ben er ook aan begonnen. Ik haakte tot nu toe alleen amigurimi’s, maar dit leek me een leuk begin van de platte haakwerken. Ik haak de vierkantjes in drie kleuren, dus ik ben wel benieuwd naar het uiteindelijke effect… Bedankt voor je duidelijke uitleg!