Gemaakt

Hexagon Vintage-Feel Schoudertas: TaDaaa deel 2

Jawel, u leest het goed, dit is tadaa deel 2. Deel 1 van deze tadaa verscheen alweer bijna een jaar geleden. Het gaat over deze tas:

In tadaa deel 2 ziet de tas er zo uit:

Wat is nu veranderd waardoor ik een tweede Tadaaa nodig vond? Awel, mijn tas is nu gevoerd, met een rits en een houtje-touwtje afsluiting!! En niets van dit alles is dankzij mij, haha 😆
Mijn meter kan wel overweg met een naaimachine, dus had ik haar gevraagd of ze het zou zien zitten de tas te voeren, omdat hij dan wat steviger zou worden en gemakkelijker te gebruiken. Ze stemde toe, maar het heeft haar toch héél véél bloed, zweet en tranen gekost. Bij deze (niet dat je dit zult lezen, maar kom): “Nogmaals een DIKKE MERCI, meetje!!!”
Ik ben er echt héél, héél, héél blij mee. De voering is supergoed gelukt en ik kan er gewoon niet over hoe mooi die nu is :mrgreen: Echt héél content!

    
    

6 Comments

 • Wilma

  Zo dan,die is echt schitterend!
  Zo’n tas zou ik ook wel willen!
  Haken zal wel lukken maar de binnenkant gaat mij niet lukken. Jammer dat ik niet zo’n tante heb!
  Veel plezier met je mooie tas!

 • jenny

  geweldig mooi gedaan! echt een mooie tas geworden hoor daar mag jij (en je vriendin) erg trots op zijn!
  groetjes jenny

 • Elly Geenjaar

  wat móóóóiiii Charlotte, geef mij ook zo’n meter. Wat een enige tas meid, ik kan me voorstellen dat je er trots op bent.

 • Nanita

  Wow, ziet er super uit! Wat een fantastische grappige voering, en ik moest even lachen toen ik “houtje-touwtje” las – zó heet dat dus! Ik heb me daar een paar maanden geleden gek naar gezocht, maar kwam bij mijn beschrijving niet verder dan “die houten blokskes die bij duffelcoats worden gebruikt” 😀 x
  p.s. bedankt voor de 6060 tip, veiligheidsoogjes zijn al besteld! 🙂