Gebeurd

Aardgascampagne

Hebben jullie de campagne voor Aardgas al gezien in tijdschriften en kranten?
Niet dat ik reclame wil maken, maar de advertenties vind ik echt leuk gevonden. Alle items zijn gebreid of gehaakt (iets van dat aardgas zachte warmte is of zo), zo komt de opkomende populariteit van handwerken weer eens in de kijker 😉

Naast de leuke advertenties wordt de campagne ook aangevoerd door een fantastisch stop-montion filmke. Echt héél goed gedaan, ook al is alles gewoon op voorwerpen geplakt, zoals je leert in de making-of

Making of:

En om te eindigen nog twee advertenties die ik vond:

Toch wel tof, niet?

2 Comments

 • Wilma

  Hoi Charlotte,

  Hele mooie reclames zeg!
  Ik ken ze niet,zijn natuurlijk ook Belgische?
  Fijne avond.
  Lieve groetjes, Wilma

  • Charlotte

   Dag Wilma!

   Hmm, ik wist niet dat “aardgas” alleen Belgisch was. Ik dacht dat het een beetje wereldwijd, of toch op zijn minsts Europees was. Nu ja, het doet er niet echt toe, hè? 😉 Vind het gewoon leuke reclames!

   Vele groetjes,
   Charlotte