Gemaakt

Toilettasjes

In de naailes maakten we eens iets helemaal anders dan gebruikelijk.
Eén van de medecursisten had namelijk een voorraadje imitatieleer op de kop getikt dat weg moest en deelde dit gratis uit voor een gezamenlijk project: een setje toilet- of make-up tasjes!

De inspiratie voor het patroon komt van Pattydoo, maar de naaijuf maakte tal van wijzigingen, zoals een eenvoudigere manier om de rits in te zetten en een minder omvangrijke voering, waar ook nog zakjes op kunnen.

Zelf heb ik mij beperkt tot twee tasjes, maar ik vind ze zo leuk en praktisch geworden, dat ik me er nog wel zie maken!

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

    • Charlotte

      Dankjewel!
      De voering is stof die ik lang geleden kocht met het doel er een jurkje of rokjes van te maken. Maar nadat ik deze had gewassen, bleken de gouddraadjes op sommige plekken los getrokken in lusjes. Echt jammer… Gelukkig kon ik mijn geld voor aankoop toen terug krijgen! Maar sindsdien ligt deze stof gewoon stof te vergaren (haha), maar het leek me wel ideaal voor een voering, waar wat kleine foutjes in de stof niet zo nauw steekt!