Gelezen

Leeslog november 2022

In mijn vorig leeslog bericht gaf ik aan dat ik wat achterop liep op mijn maandelijkse spreads en recensies, maar dankzij de limbo-periode tussen kerst en nieuw heb ik mijn achterstand zo goed als ingehaald en ben ik ook al aardig gevorderd in mijn jaaropzet voor mijn leeslog van 2023!

Om mijn creativiteit aan het vloeien te krijgen voor mijn leeslog van november, bladerde ik terug in mijn voorgaande leeslogs en bleef haperen op de layout van september 2021: paars gecombineerd met perkament.

Paars is en blijft nu eenmaal mijn lievelingskleur, dus het is nooit moeilijk om daar iets mee te doen.
Ik hield het vrij sober, met een mooi papiertje als achtergrond, wat perkament accenten en wat mooie foto’s van pinterest.

Dat papiertje is trouwens eentje dat ik onlangs terug vond in een doos op zolder, lol. Ik weet niet hoe lang ik dat al heb, maar het zat samen met een stapel andere kleurrijke papiertjes gewoon in een plastic zak!

Weer een leuk resultaat, ook al zeg ik het zelf 😉

Groetjes,
Charlotte