Gemaakt

Genredeken juli

Ik loop dezer dagen behoorlijk wat achter op mijn genredeken. Al mijn maaktijd wordt de laatste tijd besteed aan breien, maar meer hierover in een volgend bericht 😉
Juli werkte ik wel al af in mijn genredeken, maar verder dan dat ben ik helaas nog niet geraakt. Zoveel te doen, zo weinig tijd en al 😉

Soit, juli dus, qua lezen was deze een vrij standaard maand voor mij met de gebruikelijke variatie in genres. In totaal las ik 7 boeken, gespreid over 6 genredeken genres, waardoor ik opnieuw een mooie variatie in kleurschema kon gaan haken!


Juli genres
1. Mysterie
2. Thriller
3. Adult Fantasy
4. YA Fantasy
5. YA Fantasy
6. Sci-Fi
7. Romantiek

Niks speciaals te melden eigenlijk voor de bijkomende streepjes voor juli.
Ondertussen zijn alle kleurtjes al de revue gepasseerd, het ene al meer dan het andere. Oh of toch, ik denk dat juli de eerste keer is dat ik twee keer hetzelfde genre na elkaar uitlas, waardoor ik dus twee keer een zelfde kleurenstreepje haakte.

De teller staat ondertussen op 64 streepjes en geeft het deken een hoogte van ongeveer 98 cm.
Het ziet er dus wel naar uit dat mijn deken een behoorlijke afmeting zal krijgen, als ik zie hoeveel ik afgelopen maanden nog heb gelezen.
Met 64 streepjes over 98cm, betekent dit ongeveer 1,5cm per streep, wat voor de hoogte nog steeds precies is wat ik had berekend bij het maken van mijn proeflapjes. Met de gelezen boeken van augustus tot oktober alleen schat ik dat nog ongeveer 50cm hoogte bij zal komen, wat mij aardig in de buurt brengt van de gemikte afmeting tussen de 150 en 180 cm!

De breedte valt wel iets kleiner uit dan waar ik op had gemikt, 117 cm terwijl ik voor zo’n 120 cm ging, maar dat is nu ook weer niet dramatisch kleiner en het kan nog steeds dat ik er nog een rand rond haak om af te werken!

Dus ziet er echt heel goed uit tot nu toe! Alleen nu de tijd vinden om de rest ook verder te haken, lol.

Groetjes,
Charlotte

One Comment