Gelezen

Leeslog september 2022

Iep, ik ren maar weer eens achter op die steeds verder marcherende tijd! We zijn begod zowaar EIND oktober en terwijl ik dit bericht schrijf heb ik jammer genoeg nog zo goed als geen werk gemaakt van mijn oktober leeslog en moet ik hier nog steeds mijn leeslog van september tonen!
Gelukkig heb ik wel heel goed in mijn hoofd wat ik wil doen voor oktober, dus het is gewoon een kwestie van mij neer te zetten en het te maken!
Maar goed leeslog september dus!

Voor september had ik het idee om iets in een soort jaren vijftig stijl restaurant te doen, omdat ik een tof plaatje op Pinterest was tegen gekomen wat ik wel toepasselijk vind voor mezelf.

Uiteindelijk heb ik mijn aanvankelijke ideeën aanzienlijk afgezwakt, omdat het helemaal in ging tegen wat ik wil doen met dit leeslog. Ik wil mezelf niet vast zetten en dwingen ingewikkelde ontwerpen te maken, want ik weet heel goed dat ik dat nooit volhoud. Ik moet dus zoveel mogelijk het KISS-principe vasthouden en Keep It Simple, Stupid!

Dus het jaren vijftig stijl restaurant werd gereduceerd tot het leuke plaatje en bijpassende papiertjes en ik vind het wel een erg geslaagd resultaat!
De gebruikte kleurtjes zou ik nooit zo uit mezelf gekozen hebben, als ik mij niet had laten leiden door het plaatje, maar ik vind het wel heel passend.

September was ook de maand van Becca’s Bookoplathon, dus dit moest natuurlijk ook in mijn leeslog komen.
In plaats van echter een heel aparte spread ervoor te maken, opteerde ik hier voor een uitvouwbaar bookopoly bord, waarachter mijn TBR verscholen zit.

En de rest is gewoon meer van hetzelfde, zoals steeds.

Het was toch even zoeken voor mij naar een evenwicht om het niet te ingewikkeld te maken. Online kan je altijd zo veel mooie en schijnbaar gemakkelijk te tekenen Bullet Journal layouts vinden, dat ik er een beetje begerig van wordt en dat ook wil doen. Maar ik ben achteraf altijd blij dat ik het eenvoudig heb gehouden, zo ook zeker voor deze maand!

Groetjes,
Charlotte