Gemaakt

Genredeken: april

April was een zeer vruchtbare leesmaand dankzij het eerste semester van de nieuwe magische readathon van G.
Readathons motiveren me altijd om veel te lezen en dit was zeker het geval in april, waar ik in totaal 16 boeken las. Dat betekende natuurlijk ook heel wat haakwerk voor mijn genredeken, waar ik nu officieel mee in vertraging ben. Maar dat vind ik helemaal niet erg, plus, zoals eerder gezegd, het weerhoudt me ervan om mijn leesgedrag te veel te plannen om te proberen kleurblokken te vermijden.

April genres
1. Strip
2. YA Fantasy
3. Adult Fantasy
4. Romantiek
5. Adult Fantasy
6. Sci-Fi
7. Adult Fantasy
8. Sci-Fi
9. Adult Fantasy
10. Mysterie
11. YA Fantasy
12. Historische Romantiek
13. Romantiek
14. Mysterie
15. Thriller
16. YA Fantasy

April werd ook de eerste maand in 2022 dat ik een Fantasy boek uitlas bedoeld voor een volwassen publiek.
Eerder probeerde ik al zowel in januari als maart een Adult Fantasy te lezen, maar dit werden net de boeken die ik niet uit las! In april las ik uiteindelijk 4 Adult Fantasy’s, waarvan twee weliswaar kortverhalen waren. Grappig vind ik ook dat het net zo uitkwam dat ik die afwisselde met een Sci-Fi, waardoor ik nu in mijn deken een mooi watermeloen-achtige sectie heb van groen-roze-groen-roze.

Mijn deken telt ondertussen 43 kleurstrepen voor de 43 gelezen boeken tussen januari en april.

Ziet er toch echt leuk uit! Benieuwd wat de gehaakte strepen voor mei en juni gaan doen voor het geheel 🙂

Groetjes,
Charlotte