Gelezen

Leeslog april 2022

Voor mijn leeslog van april wist ik dat ik twee dingen wou doen. Ten eerste wilde ik super graag enkele rozige, bloemige foto’s die ik op Pinterest had gevonden incorporeren. Ten tweede was april de maand van de Lente-Equinox voor de Magical Readathon, dus daar wou ik ook iets mee doen.

Voor mijn titel blad combineerde ik de roze foto’s met zwart papier, washi tape met tekst, stickers van de Action, gekleurde bolletjes stickers van Amazon, stempels van de Action en letterstickers voor de titels, gekocht op Etsy van Aastrae.

Ik bond het ontwerp aan elkaar door enkele elementen op de rechterpagina te herhalen en dan alles te omkaderen met één grote rand.
Zoals je kan zien werd mijn TBR niet gedetailleerd en voegde ik enkel een aangepaste illustratie van Book Roast voor de Magical Readathon toe. De eigenlijke TBR volgt namelijk op de volgende spreads.

Voor mijn eerste bladzijde vatte ik nogmaals de karakteristieken van mijn personage samen en koos ik een roeping, gezien dit het doel was van deze maand. Voor mijn roeping koos ik Magische Detective. De door Book Roast ontworpen uitleg over deze roeping printte ik af, samen met de Syllabus voor de Lente-Equinox (a.k.a. de readathon opdrachten) en plakte ik in als een soort Dutch door.
Op de rechterpagina detailleerde ik dan mijn eigen TBR met de vereiste boeken voor mijn roeping en extraatjes aan de hand van een uitvouw brief.

De volgende spread werd zoals steeds ingenomen door de lijst met eigenlijk gelezen boeken, mijn maandstatistieken en mijn favoriete boek van de maand.
De indeling vastgelegd in de vorige maanden bleef onveranderd, maar voor het uiterlijk liet ik me natuurlijk leiden door het gemaakte thema voor april, met roze, bordeaux en zwarte kleuren.

Ook voor de individuele boeken veranderde niks aan de indeling, alleen aan de kleurtjes.

Het ontwerp van deze maand is denk ik mijn favoriet al van gans het jaar. Ik ben normaal geen roze meisje, maar de combinatie met het zwart werkt echt!

Groetjes,
Charlotte