Gemaakt

Genredeken: maart

In maart las ik maar liefst 12 boeken, wat voor mijn genredeken dus toch wel een behoorlijke portie haakwerk betekende. Het kon dus ook niet anders dat ik wat achterliep op het haken en pas half april de laatste maart streep haakte. Tegen dan had ik alweer een 8-tal boeken voor april gelezen, waardoor het probleem van bewust boeken kiezen om een goed kleur te kunnen haken zich absoluut niet meer stelt. Dus het komt mij eigenlijk goed uit om wat achterstand op te lopen, zolang die niet te groot wordt natuurlijk 😉


Maart genres
1. Sci-Fi
2. YA Fantasy
3. Romantiek
4. Mysterie
5. Sci-Fi
6. Ander
7. Jeugd Fantasy
8. Romantiek
9. Mysterie
10. Sci-Fi
11. Historische romantiek
12. Thriller

Maart werd dus een heel gevarieerde maand qua gelezen genres en dus ook de gehaakte kleurtjes.
Ondertussen heb ik ook alle gekozen kleurtjes al minstens één keer gebruikt, dus geen nieuwigheden in dit deel van het deken. Maar dit geeft mij wel aan dat ik mijn kleurtjes/genres goed heb gekozen.
Voor het dilemma dat zich stelde met het non-fictie boek dat ik in maart las, heb ik uiteindelijk besloten dit boek in te delen als “ander” en geen nieuw kleur meer op te starten.

Mijn deken telt ondertussen 27 kleurstrepen voor de 27 gelezen boeken tussen januari en maart.


Schoon hé, ook al zeg ik het zelf 😀

Door omstandigheden loop ik momenteel echter behoorlijk achter op het haken. Eind april werd ik geveld door het C-geval en sindsdien gaat alles gewoon wat trager. Dus de streepjes van april heb ik momenteel nog steeds niet allemaal gehaakt, maar ik troost mezelf met de gedachte dat april nog een rijkere leesmaand was dan maart, dus het aantal te haken streepjes ligt ook wel wat hoger. Ondertussen zijn we al juli, dus aan de streepjes voor mei en juni moet ik ook nog beginnen. Een volgende update van het deken zal dus waarschijnlijk nog eventjes op zich laten wachten 😉 Maar ik laat me niet opjagen hoor. Het komt wanneer het komt 😉

Groetjes,
Charlotte