Gelezen

Leeslog februari 2022

Om mijn titelblad voor mijn leeslog van februari te maken gebruikte ik hetzelfde uitgangspunt als januari: een mooie boekige foto van Pinterest.

Deze mooie collectie oude, in linnen gebonden boeken trok meteen mijn aandacht. De kleurcombinatie sprak mij echt heel hard aan en ik had meteen inspiratie om de ganse maand in mijn leeslog op te stellen.
De prachtige foto combineerde ik met stickers en washi tapes die ik nog had liggen. Een kader tekende ik met een blauwe Crayola stift. Verder gebruikte ik nog gelpennen van de Action en een Stabilo pastel paarse markeerder. De maand schreef ik met de markeerder op geruit cursusblokpapier, zodat het mooi in het oog springt.
Voor de onderverdeling van de pagina’s volgde ik dezelfde indeling als wat ik in januari had gedaan.

De volgende spread is zoals gebruikelijk gereserveerd voor de gelezen boeken, de maandstatistieken en mijn favoriet van de maand. Zoals ik in januari een beetje was beginnen experimenteren, zo probeerde ik het in februari nog verder op punt te stellen.

De lijst met gelezen boeken is zo goed als op dezelfde manier gedaan als in januari, maar de statistieken werden nog wat aangepast. Ook de favoriet van de maand werd op een iets andere manier gepresenteerd. Ik ben er nog niet helemaal uit wat nu de beste manier is, zonder te veel plaats te verliezen.

De recensies per boek zijn onveranderd ten opzichte van januari, op de gebruikte kleuren na natuurlijk.

Heel blij met hoe februari er uit ziet. Die kleurtjes vind ik echt heel mooi bij elkaar passen.

Groetjes,
Charlotte