Gelezen

Leeslog juni 2021

Voor mijn leeslog van juni wou ik iets doen met klaprozen. Het is me dit jaar voor het eerst gelukt om rode klaprozen in mijn tuin te laten groeien en bloeien, dus ik wou daar een klein memento van maken.

In mijn voorraad papiertjes vond ik ook een mooi klaproos-rood papiertje met mandala’s dat ik combineerde met een bruin papiertje. Ik vond ook nog prentjes van een veld met klaprozen en illustraties van klaprozen die ik in verschillende grootte afdrukte om als “stickers” te gebruiken.

Ik heb er niet over geblogd – ja, ik ben echt een slechte blogger 😉 – maar ik had voor juni nog eens van lotje-trek uit mijn boekenopdrachten pot gedaan. Ik koos 3 boeken uit op basis van de getrokken opdrachten, maar las er uiteindelijk maar één van. In juni werd eigenlijk een beetje de rare leesmaand van mei herhaald, met dagen waar ik veel achter elkaar las en dan dagen na elkaar zonder boek.

Het aantal uitgelezen boeken viel uiteindelijk wel mee, vooral door het hoge gehalte aan audioboeken.
Als favoriet van de maand koos ik toch geen audioboek, maar het vervolgdeel uit de Bargainer-serie van Laura Thalassa.

Voor de individuele bladzijden per boek ben ik zowel wel als niet blij met het ontwerp. Ik ben niet zo blij met de titels, ik had net als bij voorgaande maanden voor een lettertype met alleen maar hoofdletters moeten gaan. De kadertjes met de recensies daarentegen vind ik wel heel leuk geworden, met de 4 kleine klaproosjes in de hoeken.

One Comment

  • Margaret

    Klaprozen zijn echt mooi in de tuin. Wat ziet jouw leeslog er mooi uit. Maar ja, zelfs zie je altijd dingen die je een volgende keer anders wilt doen.

    Fijne dag, Margaret