Gelezen

Leeslog 2020: terugblik

Puur en alleen omdat ik dit leuk vind om naar te kijken, maakte ik een galerij met de maandelijkse titelpagina uit mijn leeslog van 2020.

Zoals steeds vind ik een favoriet kiezen enorm moeilijk, gezien ik elke maand wel iets vind hebben en vind passen bij die specifieke maand.
Als ik echt moet kiezen, dan zou mijn top drie, in willekeurige volgorde, denk ik februari – mei – september zijn.

Welke maand is jullie favoriet?

Groetjes,
Charlotte

7 Comments

 • Hilde

  Dit is zo mooi en leuk gedaan. Lichte voorkeur voor september hier al vind ik het stuk voor stuk pareltjes hoor!

 • Eswee @ Spiderwebz

  Voor mij sprongen Juni – Februari – November er direct uit! December is ook heel sfeervol, maar dat zijn Decemberpagina’s altijd wel. :-p

  Leuk om te doen zulke logs. Ik schrijf op mijn maand-pagina’s wel welke boeken ik heb gelezen, maar houd niet echt bij hoeveel dagen ofzo.

 • zwartraafje

  Oh nee, favorieten kiezen … daar ben ik dus echt geen held in hé. De lay-outs van april en augustus hebben natuurlijk automatisch een streepje voor door de Magical Readathon maar die van november is ook een favorietje door de rustige lay-out en de mooie cozy stickers.

 • Annemieke

  Het is altijd leuk om even terug te kijken. Mijn favoriet is dan weer September. Het gescheurde maar rustig papiertje en de verdere rustige kleuren vind ik wel heel mooi bij elkaar.