Gelezen

Leeslog februari 2020 – terugblik

Op het einde van mijn blogpost over mijn leeslog van januari toonde ik al de titelpagina die ik had gemaakt voor februari. Daarna verzuimde ik om jullie het eindresultaat en de volgende pagina’s voor de maand februari te tonen. Vandaag wil ik daar toch even op terugblikken.

De eerder getoonde titelpagina werd doorheen de maand verder aangevuld.
Wanneer ik een boek uit mijn gekozen TBR van de maand had gelezen, kleurde ik het bijhorende vakje in met kleurpotlood. Zoals je kunt zien las ik alle boeken uit die ik me had voorgenomen te lezen in februari.
Hetzelfde kleurpotlood werd gebruikt in de kalender waarin ik bijhield op welke dagen ik effectief las. Zo kreeg ik op het einde van de maand een mooie visuele weergave van mijn leesmaand.

Op de volgende spread zette ik het gekozen thema op het titelblad verder door in mijn lijst van gelezen boeken en statistieken voor de maand.

De volgende zeven spreads werden gebruikt voor mijn recensies bij elk van de gelezen boeken, waarbij ik ook trouw bleef aan de gekozen kleurtjes en thema.

De manier van werken tussen januari en februari werd dus niet echt extreem aangepast.
Er werd wat aanpassingen gemaakt in de gebruikte plaats en uiteraard waren de kleurtjes en de versieringen anders, maar de algemene werkwijze bleef dezelfde. En die is vandaag eigenlijk nog steeds dezelfde. Ik ben wel blij met deze manier van werken: het geeft me de ruimte om creatief te zijn met de weinige tekenvaardigheden die ik heb om toch iets visueel aantrekkelijk te maken, dat tegelijkertijd ook alles bevat wat ik wil bijhouden.
Je merkt, ik ben echt fan van en toch een beetje verslaafd aan mijn leeslog 🙂

Kriebelt het bij jullie ook om aan een leeslog of bullet journal te beginnen of doen jullie dat al?

Groetjes,
Charlotte