Gemaakt

Aster trui

Nog 3 maaksels uit 2018 heb ik hier nog niet getoond. Vandaag toon ik jullie er eentje. Vrijdag volgen de laatste twee. 🙂

Toen ik voor de naailes in september stof ging kopen voor de cache-coeur trui kocht ik niet alleen de mooie paarse stof, maar ook dit vrolijk bloemig stofje. De bedoeling was om nog een tweede cache-coeur te maken, maar omdat ik niet 100% tevreden was over het model, besloot ik om er toch iets anders van te maken.
Mijn oog viel op een vrij eenvoudige sweater van La Maison Victor, de Aster. Hiervoor moest ik wel terug naar de stoffenwinkel om een boordstof uit te kiezen en mijn oog viel op een mooi donker groen. En wat ben ik blij dat ik dat kleur heb gekozen, ik twijfelde ook nog met zwart zoals het centrum van de bloemen, want het groen geeft het geheel – naar mijn mening – veel meer diepte.

  

Heel blij met het resultaat van dit relatief eenvoudig patroon!

Groetjes,
Charlotte