Gemaakt

Cache-coeur trui

Dit schooljaar schreef ik me voor het derde jaar op rij in voor naailessen. Deze keer voor de module “Vrije tijd”, wat betekent dat de focus wat meer op tricotstofjes ligt.
Het eerste project van het schooljaar werd een top met een cache-coeur hals. Ik koos voor een iets zwaardere tricot in een prachtig pruimenpaars, zodat het eerder een trui dan een blouse ging worden.

  

De stof is echt super mooi en het resulterende kledingstuk is echt geschikt als een trui, maar ik ben niet helemaal overtuigt dat het me flateerd. Ik heb eerder het gevoel dat het me een pak dikker doet lijken dan ik ben. Dus ja, leuke naai-ervaring, maar niet 100% overtuigt dat het eindresultaat er eentje is voor mij…

Groetjes,
Charlotte

One Comment

  • Le petit requin

    Supermooie kleur, dus ’t zou jammer zijn als je het niet vaak zou dragen. Al snap ik je bedenking wel: op de linkse foto vind ik het je echt heel mooi staan, op de rechtse is er misschien net iets teveel “extra stof” op de heupen. Kan je dat nog aanpassen? Want ’t zou, voor uiteindelijk maar een beetje teveel, wel heel jammer zijn om het niet meer te dragen.