Gemaakt

Restjesrokjes

Toen ik mijn June jurk af had, had ik eigenlijk nog een aardig stukje paarse glitterstof over. Lang moest ik niet nadenken wat ik daarmee ging maken: rokjes!
Ik hoopte dat ik nog voor alle vier de nichtjes een rokje ging kunnen maken en dat is geluk! Voor de kleinste moest ik wel met een brede buitenelastiek werken, maar het resultaat is super schattig.

  

Wat is jullie go-to-patroon om restjes stof mee op te werken?

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

  • zwartraafje

    Mocht ik evenveel genieten van het naaien als van mijn andere hobby’s dan zou ik waarschijnlijk booksleeves maken van resten stof. Alleen bleek al snel dat ik me er niet echt bij kan ontspannen dus ik heb het opgegeven. Al vraag ik me soms wel af of ik die booksleeves misschien niet wél leuk zou vinden om te doen. Die zijn immers minder complex als bepaalde kledingstukken.