Gebeurd

Het komt er maar niet van

Het bloggen dan, bedoel ik, maar dat hadden jullie waarschijnlijk al door wegens de wekenlange radiostilte.
De redenen zijn divers eigenlijk. Sommige waar ik hier niet verder op in wil gaan, andere banaler.

Zo is er mijn trouwe laptop die serieus op mijn systeem begint te werken. Zo tergend langzaam en maar blokkeren om de vijf voeten. Dus ja, ik moet eens beginnen nadenken over een vervanger.

Ook de vrije tijd is de laatste weken nogal beperkt, door heel druk geplande weekends, wat de komende weken niet zal veranderen, gezien ik Pinkpop, Graspop, Ed Sheeran en mijn reis naar Schotland in het verschiet heb liggen. Geef toe, daarvoor zou iedereen toch het bloggen laten varen, niet? 😉
De vrije tijd die overschiet, spendeer ik vaak in de tuin, want die schiet alle kanten uit momenteel en moet onderhouden worden, wil ik het doenbaar houden. Maar ziet dat roosje, ist geen schoontje?

En dan is er die nieuwe privacywet, die eist dat ook een blogje als de mijne aan vanalles en nog wat moet voldoen. Boeken zijn er al over op het internet geschreven, maar ik kijk er momenteel zo erg tegenop als tegen het beklimmen van de Mount Everest.

Dus ja, ik hoop dat ik hier binnenkort weer wat meer leven in de brouwerij ga kunnen brengen, maar ik denk dat het toch nog een tijdje stilletjes zal zijn, toch zeker tot na mijn reis naar Schotland.
In tussentijd zal hier misschien af en toe nog wat veranderen achter de schermen, om te voldoen aan de privacywet.

Hopelijk tot binnenkort met een spannendere update of verhalen van mijn zomerse avonturen 😉

Groetjes,
Charlotte

3 Comments

 • Verheyen José

  Geniet van je uitstapjes en uw reisje , we wachten wel op je verslagje.
  liefs en veel plezier
  groetjes van José

 • Sigrid (Kat Kat Katoen)

  Dat is normaal hé, dat het bloggen er af en toe bij in schiet. Dat gaat bij mij de komende weken ook het geval zijn, want ik begin op een nieuwe job, dus dat gaat wennen zijn!
  Wat ik nog wou zeggen; die privacywet: niet te veel van aantrekken. Alhoewel, je blogt niet via ‘Blogger’ denk ik hé? Blogger.com heeft zelf een verandering doorgevoerd, waardoor de eigen privacy disclaimer die ik al uit mijn duim had gezogen eigenlijk een beetje overbodig is.
  En die trage laptop, die kun je gewoon eens een goeie grote kuis laten doen, wat wss al véél helpt. Staan er mss nogal veel foto’s op ofzo? Hier gebruiken we C-cleaner om de harde schijf regelmatig eens op orde te zetten en dat gaat hier na zoveel jaar nog altijd snel, onze pc.
  Geniet van alle leuke optredens en uitstappen en van die heel schoon roos 🙂