Gelezen

Owlcrate #5

Om mijn vijfde Owlcrate met jullie te delen wou ik eens iets anders proberen. In plaats van gewoon foto’s van de inhoud heb ik een heus filmpje gemaakt!
Nu, voor jullie een volledig verkeerde verwachting krijgen, neen, jullie gaan me niet zien. Voor mij was dit ganse project een serieuze stap buiten mijn comfortzone, dus het blijft voor nu enkel beperkt tot mijn stem. Baby-stapjes en al.

En je eigen stem horen, dat is toch altijd een beetje horror, ook voor mij.
Manman, ik klink raar. Ik doe ook serieus mijn best om mijn West-Vlaams te verbergen, maar daar heb ik op het werk al genoeg op moeten oefenen en ik vind persoonlijk dat ik nu niet zo’n zwaar accent heb 😉
Ik was wel keizenuwachtig en heb me dus verschillende malen versproken. De meeste versprekingen (lees: de genanste 😉 ) heb ik er uit proberen halen, vandaar dat je soms een klein sprongetje in het filmpje ziet.

Soit, genoeg ingeleid. Hier gaan we:

En voilà, dat was het.
Wat vonden jullie er van? Is dit iets wat ik meer moet doen? Of heb je je bijzonder aan mij zitten ergeren en het filmpje zelfs niet kunnen uit kijken?
Laat maar weten in een reactie!

Groetjes
Charlotte

6 Comments

 • Irene van Dijk

  Ik vond het leuk! Zo kun je toch beter zien wat er allemaal in de Owlcrate zit. Dit mag je wel vaker doen.

  • Charlotte

   Oké dan! Volgende keer probeer ik het opnieuw. Ik zal proberen het deze keer ook een verrassing voor mezelf te houden 😉

 • Verheyen José

  Leuk ,”k was precies zelf een cadeautje aan het uitpakken
  En je hebt een aangename stem om naar te luisteren dus niks om je te schamen
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  groetjes vab José

  • Charlotte

   Hèhè, dat was een beetje de bedoeling. Zo krijg je toch meer het gevoel mee van het ontvangen van zo’n doos, niet?
   Aww, dankjewel hoor 😀

 • An Valenteyn

  Je hebt dat goed gedaan ! 🙂
  Mag je nog doen hoor, was heel leuk.

  Groetjes van An

  • Charlotte

   Mercikes! Ik probeer het voor de doos van februari opnieuw. En misschien lukt het me dan ook wel om de doos voor de eerste keer voor de camera uit te pakken 😉