Gebeurd

Instagram & WIPs

Deze zomer begaf mijn telefoon het.
Dit was niet geheel onverwacht, maar ergens had ik gehoopt dat hij het nog iets langer zou uithouden, want ik had mijn zinnen gezet op een IPhone 5S en ik wist dat er in het najaar een nieuw IPhone model zou worden geïntroduceerd, wat eventueel de prijs van de 5S zou drukken. Maar ja, zo’n geluk had ik dus niet. Mijn telefoon begaf het en ik moest wel direct een nieuwe kopen.
Nog even twijfelde ik, want ja, het is toch wel een serieus bedrag voor een telefoon, maar uiteindelijk trok Electrabel me over de streep.
Ik zie jullie al fronsen, “Hoe? Wat? Electrabel?”
Ewel, rond dezelfde periode kreeg ik mijn afrekening van gas en elektriciteit en bleek dat ik meer dan 700 euro terug zou krijgen. En ook al weet ik maar al te goed dat dat eigenlijk geld is dat ik doorheen het jaar gewoon te veel heb betaald, zo kon ik zo’n grote aankoop voor mezelf toch wat verantwoorden.

Soit, deze inleiding om maar te zeggen dat ik sinds kort een Instagram account heb aangemaakt 😉 . Nu ik een slimme telefoon heb kan ik dat. Dus voor wie me wil volgen, je kan me hier vinden!

Nerd alert! Bij het lezen van de zin 'It seemed far larger inside..." zegt mijn hoofd direct, "TARDIS!!"
Nerd alert! Bij het lezen van de zin ‘It seemed far larger inside…” zegt mijn hoofd direct, “TARDIS!!”
Probeerseltje & stashbusting.
Probeerseltje & stashbusting.

Op mijn account komt een beetje een allegaartje van foto’s, maar nu blijkt Instagram voor mij eigenlijk het perfecte medium te zijn om eens wat meer te tonen van de handwerkjes waar ik mee bezig ben.

Foutje bij Bookdipository :(
Foutje bij Bookdipository 🙁
Voor het eerst frietjes met de AirFryer!
Voor het eerst frietjes met de AirFryer!

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je vast dat ik blijkbaar een probleem heb met het schrijven over WIPs (Works in Progress). Om de één of andere reden ben ik altijd geremd en stel ik schrijven over handwerkjes altijd uit tot ze daadwerkelijk af zijn. Wat als resultaat geeft dat ik soms hele lange periodes weinig schrijf hierover. Maar nu plaatste ik op Instagram al een paar keer een foto over een werkje waar ik op dat moment mee bezig was.

Ik leerde de magic loop breien!
Ik leerde de magic loop breien!
Het gaat niet zoals ik wou. Uithalen die handel!
Het gaat niet zoals ik wou. Uithalen die handel!

Dus voor mijn lezers die geen instagram hebben dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om hier regelmatig een berichtje te plaatsen met de laatste foto’s van mijn Instagram. 🙂

Lang pendel heeft zo zijn voordelen. Nieuwe handschoentjes zijn af!
Lang pendelen heeft soms zo zijn voordelen. Mijn nieuwe handschoentjes zijn af!
Dat ziet er al beter uit!
Dat ziet er al beter uit!
Het (waarschijnlijk) laatste crèmke van 2015 mocht een goeike zijn!
Het (waarschijnlijk) laatste crèmke van 2015 mocht een goeike zijn!

Oh ja, en ik voegde ook een instagram knopje toe in het eerste vakje van mijn sidebar en wat meer naar onder staat een mozaïekje van de meest recente foto’s daar!

Groetjes,
Charlotte

2 Comments

  • Leonie

    Leuk om te lezen dat je ook Instagram hebt aangemaakt, ik ben je gelijk gaan volgen!
    Mijn reden om het aan te maken voor mijn website is precies hetzelfde; ook ik plaats naar mijn zin te weinig en wacht echt tot alles af is. Ik probeer op mijn blog wel wat WIP’s te laten zien, maar de drempel is op Instagram toch wat lager 🙂
    Groetjes, Leonie