Gebeurd

Sorry!

Sommigen weten misschien wel dat deze site ook een Engelstalig zusje heeft, waar ik af en toe vertaalde berichtjes plaatste voor bezoekers die geen Nederlands spreken. Deze site werd echter al heel lang verwaarloosd, omdat ik het nogal lastig vond om steeds twee websites te onderhouden.
Onlangs ontdekte ik echter een plugin waarmee ik van mijn website een heuse tweetalige site kon maken, zonder het overzicht te verliezen en een scheiding te behouden tussen de twee talen. Het leek me dan ook superhandig en zou me hopen e-mails van niet-Nederlandstaligen besparen over vertalingen naar het Engels. Vol goeie moed begon ik dan ook met de overdracht.

Maar – jawel, er is een maar – ik ontdekte nu dat mensen die ingeschreven zijn op de e-mail notificaties ook telkens een dubbele e-mail krijgen, eentje voor het bericht in het Nederlands en eentje voor hetzelfde bericht in het Engels. Ook wanneer ik een oud bericht aanpas door er de Engelse versie aan toe te voegen, stuurt mijn site een mailtje uit.

Sorry, sorry, sorry, ik wist niet dat dit ging gebeuren :nope: 🙁

Ik zal, na het publiceren van dit bericht, proberen of ik de e-mail notificaties tijdelijk kan afzetten, terwijl ik oude Engelse berichten verhuis naar deze site. Als dit niet lukt, dan vrees ik dat jullie de komende weken mailtjes van mij gaan ontvangen over oude berichten en dit in het Engels. Hopelijk lukt het uitschakelen dus!

Wat toekomstige tweetalige berichten betreft, vrees ik echter dat er geen oplossing is. Voor tweetalige berichten gaan jullie waarschijnlijk telkens 2 mailtjes ontvangen, eentje voor elke taal. Hopelijk vinden jullie dat niet al te erg 🙁
Ik blijf mijn ogen openhouden voor een mogelijk oplossing. Voor nu echter, sorry voor de overlast.

Groetjes,
Charlotte

6 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: