Gebeurd

Een nieuw begin

presenting-mustard-and-sky

Ta-daaaaaaa!

En? En? Wat vindt ge dervan? Zijn mijn nieuwe kleren niet hip?
Ons Charlotte is er al kei-lang mee bezig! Maanden geleden al sloeg ze aan het ontwerpen en coderen, maar telkens als ze mij wilde omkleden veranderde ze van gedacht. Tss, tis toch soms een raar kind ze.

Maar soit, mijn nieuwe kleren. Ik vind ze alvast super. Zo fris en netjes. En ze doen me toch wel wat denken aan die plateau die ons Charlotte altijd gebruikt als achtergrond voor haar handwerkjes.

plateau

Allé ja, de kleuren zijn toch gelijkaardig. Geen olifantjes hier, maar wel iets dat op bollekes wol moet trekken in de vorm van wolkjes. Waarom wolkjes? Geen idee. Dat rolde gewoon uit haar mouw. Hah, rolde! Hebt hem?
Tis wel helemaal iets anders dan vroeger. Haar zelfgefabriceerde logo is naar de zijkolom verschoven, maar ik vind die daar nog schoon staan, in da cirkelke.

En naast mijn uiterlijk heeft Charlotte ook haar werk gemaakt van mijn innerlijk. Dat had je misschien al opgemerkt, want tis een geleidelijk proces geweest.

Zo heeft ze de pagina’s met patronen, vertalingen en tutorials een facelift gegeven.
Ook heeft ze alle oude artikels overlopen en ze proberen in te delen in een beperkt aantal rubrieken, die ge ook gemakkelijk in de zijkolom terugvindt. En vindt ge de rubrieken niet gedetailleerd genoeg, dan kunt ge nog terecht bij de labels en zoekfunctie daar onder.

presenting-mustard-and-sky-2

Ik denk dat de rubrieken zichzelf wel uitwijzen, niet? Charlotte liet zich hierdoor inspireren door een keileuke blog dat ze al een tijdje leest: Verbeelding.org. Ge moet daar zeker eens langsgaan.

En dan zijn er nog een hoop leuke knopkes in de zijbalk ook.
Knopkes naar andere virtuele havens van ons Charlotte bijvoorbeeld. Of, en da vind ik nu eens tof zè, knopkes waarmee ge met mij in contact kunt blijven! En verstaat ge niet wat dat da allemaal is, zelfs daar heeft ons Charlotte aan gedacht met nen gansen uitleg verstopt onder da linkske!

presenting-mustard-and-sky-3

Jaja, ik ben serieus gediend met mijn nieuwen outfit. Maar ons Charlotte zou Charlotte niet zijn als ze nie nog af en toe wa zou veranderen en aanpassen. Dus moest ge ergens nog een verloren kopspeld zien steken of er hangt ergens een draadje dat ze vergeten knippen is of ge vindt dat er nog iets ontbreekt, geef gerust een gil!

Maar voor nu ben ik toch wel curieus wat ge er van vindt ze. Goe? Nie goe? Iets onduidelijk? Klikt dan gerust hieronder op ‘een reactie plaatsen’ en laat het Charlotte weten!

Groetjes,
Charami

2 Comments

 • Monique

  Heel goe 😀 sjiekheid alom! Ben nog geen vreemde dingen tegengekomen ofzo, is allemaal duidelijk en heel mooo. En ooooh ik zie een Goodreads knop 😀 die ga ik zo even gebruiken 😀

  • Charlotte

   @ Monique: Merci 🙂 . Ben blij dat je het mooi vindt 😀 Enerzijds maak ik dit vooral voor mezelf, maar het zou jammer zijn als iedereen anders het aardslelijk vindt of zo…
   En jeij voor Goodreads! Heb je toegevoegd 🙂