Gemaakt

Twijfel, twijfel over de zig-zag methode

Ik heb grote twijfel over de methode om mijn vierkantjes aan mekaar vast te maken.

De bedoeling was om de zig-zag methode te gebruiken. Het leek mij héél simpel en snel ook:

Voor deze methode wissel je steeds van rij om een steek in het vierkantje te maken. Je maakt een vaste in een steek van vierkantje 1 van de onderste rij, haak 2 lossen, vaste in dezelfde plaats van vierkantje 1 van de bovenste rij, 2 lossen, sla 1 steek over bij het vierkantje van de onderste rij en haak een vaste in de volgende steek, 2 lossen, ga terug naar het vierkantje van de bovenste rij en haak daar een vaste op de zelfde locatie als bij het vierkantje van de onderste rij, enzovoorts enzovoorts …

Ik heb deze methode nu eens geprobeerd op de eerste twee rijen van vierkantjes aan mekaar vast te maken, maar nu twijfel ik eigenlijk of ik deze methode verder wil gebruiken. Ik vind het er namelijk nogal slordig uit zien.

Wat denken jullie???

Zoals gezegd heb ik nu grote twijfels:
Doe ik verder met deze methode, want het eindresultaat kan er achteraf toch nog goed uit zien. En indien niet, dan weet ik dat ook alweer.
Of zoek ik een andere methode? En zo ja, welke methode?

Jullie mening zou ten zeerste worden geapprecieerd!!

Groetjes,
Charlotte

14 Comments